Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Om du har ett besök inbokat på sjukhuset

Om du som patient har ett sedan tidigare inbokat besök på Sahlgrenska Universitetssjukhuset och har fått symtom på luftvägsinfektion, till exempel snuva, halsont, huvudvärk, värk i muskler och leder, feber, hosta eller andningsbesvär, kontakta din mottagning och diskutera om din tid ska flyttas fram eller ej. Har du förkylningssymptom ska du inte besöka sjukhuset i onödan.

Alla entréer på Sahlgrenska Universitetssjukhuset är stängda: Sahlgrenska, Östra, Mölndal och Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus. Det är viktigt att man som patient med avtalad tid tar med sig sin kallelse för att komma in. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.


Senast uppdaterad: 2020-04-17 10:16