Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Osteoporosdagen på Mölndals sjukhus – 24 oktober 2019

I oktober varje år infaller osteoporosdagen, den 20 oktober. I samband med detta visar Osteoporosmottagningen upp sin verksamhet – med flera intressanta aktiviteter.

Gör ett besök och lära dig mer osteoporos – prata med läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter som jobbar på mottagningen.

Personalen tipsar om Osteoporosskolan, erbjuder balansträning, benskörhetsbedömning och pratar om riskfaktorer – gör en FRAX-bedömning. Bland mycket mer.

Datum: torsdag 24 oktober 2019
Tid: 13.30 – 15.00 

Plats: Mölndals sjukhus, Göteborgsvägen 31, 431 80 Mölndal
Lokal: R-huset, R-aulan.

Varmt välkommen!


Senast uppdaterad: 2019-09-25 13:33