Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Analys av Clostridium difficile toxin under sommaren

Under sommarperioden vecka 26 - vecka 35 kommer analys av Clostridium difficile toxin endast att utföras på vardagar för att vi ska kunna upprätthålla tillräckliga resurser för diagnostik av SARS-CoV-2.

Prov med frågeställning Clostridium difficile toxin som anländer till laboratoriet fredag kväll - söndag kväll fryses och analyseras påföljande måndag. Vid särskilt brådskande och angelägna fall finns möjlighet att köra enstaka prover även på helger, vänligen kontakta i dessa fall laboratoriet (tel 031-342 47 48).


Senast uppdaterad: 2020-06-22 14:56