Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Blödning efter micro-TESE-operation på testikel ledde till cirkulationssvikt och behov av orkidektomi, SU 2019-00443

En patient med fertilitetsproblem genomgick en operation på sina testiklar med hjälp av mikroteknik. På grund av kvarvarande och förvärrade smärtproblem efter operationen tog han på andra dagen kontakt med ansvariga inom vården. Läkare hänvisade patienten akut till sjukhus för kontroll. Man fann då att den ena testikeln behövde avlägsnas då den tagit irreversibel skada på grund av bristande blodförsörjning, som uppstått på grund av en blödning innanför testikelns kapsel.

Diarienummer SU 2019-00443

Beslut från Inspektionen för vård och omsorg
2019-09-20

Ärendet avslutas.

Länk till beslut


Senast uppdaterad: 2020-03-18 12:50