Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Efter deltransplantation av luftstrupe tillfördes tillväxtfaktorer vilket inte var skriftligt godkänt av Läkemedelsverket, SU 2017-01052

Patient som hade en tilltagande förträngning av luftstrupen sedan flera år tillbaka. Patienten opererades med en deltransplantation av luftstrupen. I efterförloppet tillförde man tillväxtfaktorer i den nya delen av luftstrupen vilket skedde utan skriftligt godkännande av Läkemedelsverket. 23 dagar efter operationen avled patienten plötsligt utan säker dödsorsak.

SU 2017-01052

Beslut från Inspektionen för vård och omsorg

Ärendet avslutas

Länk till beslut


Senast uppdaterad: 2018-05-28 16:24