Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Fördröjd utredning av njurförändring, SU 2016-03235

Patient som utreds för förändring på ena njuren där man behöver göra kompletterande undersökningar eftersom det finns en tumörmisstanke. Utredningen fördröjs i flera steg, bland annat när remissen måste skickas vidare till extern utförare av magnetkameraundersökning på grund av bristande kapacitet. Förutom kapacitetsbrist i förhållande till efterfrågan konstateras bristande kontroll av remisshanteringen både hos verksamhet och underleverantör, vilket gör att patientens slutliga diagnos och behandling fördröjts.

Diarienummer: SU 2016-03235

 

Beslut från Inspektionen för vård och omsorg
2017-09-01

Ärendet avslutas.

Länk till beslut


Senast uppdaterad: 2018-05-28 14:29