Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Kallelse efter remiss fördröjdes, SU 2019-02054

Patient som flyttar från en annan stad i regionen och har där gått på en psykiatrisk mottagning. Remitterades via Remissportalen för övertag av psykiatrisk mottagning i Göteborg. Remissen hamnade fel på Remissportalen och gick runt till olika handläggare och det dröjde femtio dagar innan man upptäckte att vårdbegäran blivit stängd av misstag. Detta uppdagades då remittenten kontaktade Remissportalen. Patienten har inte fått några men av det inträffade.

Diarienummer SU 2019-02054

Beslut från Inspektionen för vård och omsorg
2019-10-07

Ärendet avslutas.

Länk till beslut


Senast uppdaterad: 2020-03-19 14:36