Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Missad kallelse för operation av hudtumör, SU 2019-04956

Patient som opereras för en hudtumör och där man efter svar från patologen beslutar att göra en utvidgad hudoperation efter en månad. Patienten blir dock kallad först efter ett år på grund av ett misstag i tidbokningssystemet.

Patienten blir opererad med en utvidgad operation men även denna gång visar provsvar att det behövs ett större ingrepp. Även denna gång uteblir kallelse till patienten. Detta upptäcks först efter ett år då ny remiss inkommer från annan vårdgivare.

Diarienummer: SU 2019-04956

Beslut från Inspektionen för vård och omsorg
2020-01-23

Ärendet avslutas.

Länk till beslut

 


Senast uppdaterad: 2019-12-12 14:38