Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Opererades trots förhöjt blodtryck – utvecklade stroke, SU 2016-01792

En medelålders patient ska genomgå planerad tarmoperation. Dagen före operationen finner man att patienten har ett påtagligt förhöjt blodtryck. Operationen genomförs som planerat och dagen efter operationen noterar man att patienten är något sänkt i medvetande. CT hjärna visar att patienten sannolikt utvecklat en perioperativ stroke. Det går för närvarande inte att avgöra i vilken utsträckning patienten kommer att få kvarvarande men av det inträffade.

Diarienummer: SU 2016-01792

 

Beslut från Inspektionen för vård och omsorg
2017-05-03

Ärendet avslutas.

Länk till beslut


Senast uppdaterad: 2018-05-28 13:32