Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Patient som genomgick operation och fick en stroke i samband med detta, SU 2017-00867

Patient med kärlsjukdomsmanifestationer och som hade nydiagnostiserad näscancer. Patienten skulle opereras för detta och man satte därför ut befintlig trombocythämmare fem dagar före operationen. Patienten hade denna medicin på grund av intermittent förmaksflimmer. Tre dagar efter avslut av trombocythämmarbehandlingen inför operationen fick patienten en stroke. Canceroperationen fick därför skjutas upp till man hade gjort en ny medicinjustering och därefter genomgick patienten operationen utan negativa händelser.

Diarienr SU 2017-00867

Beslut från Inspektionen för vård och omsorg, 2017-07-04

Ärendet avslutas.

Länk till beslut


Senast uppdaterad: 2018-05-28 16:14