Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Strålbehandling fördröjdes på grund av långa väntetider, SU 2017-00298

Patient som diagnostiserades med cancer i struphuvudet där man på multidisciplinär konferens beslutat om strålbehandling som huvudbehandling. På grund av långa väntetider till strålbehandling kan behandlingen starta först efter fem veckor. Vid behandlingsstart noteras progress av tumörsjukdomen med andningssvårigheter, vilket leder till akut trakeotomi för att kunna få luft på adekvat sätt. På grund av sjukdomens progress finns en risk att prognosen till bot försämrats.

Diarienr SU 2017-00298

Beslut från Inspektionen för vård och omsorg, 2017-08-15

Ärendet avslutas.

Länk till beslut


Senast uppdaterad: 2018-05-28 15:35