Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Successiv försämring och suicid trots omfattande psykiatrisk vård, SU 2016-04075

En patient med paranoida, schizoida och fobiska personlighetsdrag vårdas under lång tid omväxlande i sluten- och öppen psykiatrisk vård. Trots alla behandlingsinsatser försämras patientens psykiska tillstånd successivt. Vid de två sista besöken på Psykiatrisk akutmottagning bedöms dock inte patienten vara i behov av inläggning utan fortsatta tider för läkar- och psykologbesök bokas. Patienten uteblir från dessa besök och vid hembesök finner man att patienten suiciderat.

Diarienummer: SU 2016-04075

 

Beslut från Inspektionen för vård och omsorg
2017-07-21

Ärendet avslutas.

Länk till beslut


Senast uppdaterad: 2018-05-28 14:44