Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Suicid i samband med sorgereaktion, SU 2017-01215

En patient med bipolär sjukdom har sedan många år kontakt med psykiatrin, under senare tid såväl läkar- som kuratorskontakt. Patienten har vid ett tillfälle vårdats inneliggande efter suicidförsök i samband med en krisreaktion. Patienten skrev då själv ut sig och har därefter följts i öppenvård. Patienten bedöms som successivt förbättrad och suicidrisken som låg men på grund av omständigheterna, nära anhörigs bortgång, planeras tät kontakt. Två månader efter det tidigare suicidförsöket suiciderar patienten i hemmet.

Diarienummer: SU 2017-01215

 

Beslut från Inspektionen för vård och omsorg
2017-09-01

Ärendet avslutas.

Länk till beslut


Senast uppdaterad: 2018-05-28 16:23