Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Suicid i väntan på att komma till rätt team på psykiatrisk mottagning, SU 2018-05105

Patient utan tidigare kontakt med specialistpsykiatrin inkommer på remiss från heldygnsvård efter suicidförsök som misstänkts ha triggats efter en akut krisreaktion. Patienten tas initialt emot i ett team inriktat på utredning och behandling av neuropsykiatriska diagnoser, men kommer under observationstiden att aktualiseras inom ett annat team på samma mottagning. Man förbereder för överflyttning, men patienten avled under väntetiden i sviterna efter en överdosering.

Diarienummer SU 2018-05105

Beslut från Inspektionen för vård och omsorg
2019-03-11

Ärendet avslutas.

Länk till beslut


Senast uppdaterad: 2020-03-16 15:43