Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Suicid under permission, SU 2017-03273

En patient med flerårig svår psykisk sjukdom har svårt att själv hantera såväl medicinering som andra uppgifter av praktisk natur. Patienten har en svår social situation och har vårdats i slutenvård med psykotiska symtom. Suicidrisken bedöms som låg och såväl patienten som närstående är angelägna att patienten ska vistas utanför sjukhuset. Kontakt etableras med Socialtjänsten och patienten går försöksvis på permission. I samband med permissionen suiciderar patienten.     

Diarienr SU 2017-03273

Beslut från Inspektionen för vård och omsorg
2018-05-18

Ärendet avslutas.

Länk till beslut


Senast uppdaterad: 2018-05-28 13:13