Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Nya skyltar finns tillgängliga!

Sommaren är här och därmed ett ökat resande som kan innebära risk för spridning av smitta. Mässling är exempelvis betydligt vanligare i flera europeiska turistländer än i Sverige.

Vårdhygien har utformat informationsskyltar som kan öka möjligheterna för akutmottagningar och vårdenheter att tidigt identifiera misstänkt smittsamma individer, se också under fliken "Informationsmaterial".

Beställning sker direkt via Regiontryckeriet och ange beställningsnummer. Skylt i A4 kostar 1,73 kr/st och A3 kostar 3,45 kr/st.

regiontryckeriet.gbg@vgregion.se

VGR6077 A4 Smitta telefon ifyllningsbar

VGR6076 A4 Smitta dörrklocka


Senast uppdaterad: 2018-06-01 11:28