Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Webbutbildning i smittspårningens grunder

Smittskydd Stockholm har tillsammans med Folkhälsomyndigheten tagit fram en webbaserad basutbildning i smittspårning för personal inom hälso- och sjukvården. Utbildningen går igenom grundläggande begrepp, ger övningsexempel och avslutas med ett kunskapstest. Den lämpar sig bra för kliniskt verksamma läkare oavsett specialitet men även för annan hälso- och sjukvårdspersonal som kan komma att jobba med smittspårningsuppgifter. Utbildningen tar upp till 1,5 timme och ger en basal orientering inom området med ökad förståelse för smittspårningsarbete. För åtkomst krävs att du skapar ett konto i Folkhälsomyndighetens utbildningsportal.

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/testning-och-smittsparning/smittsparning/smittsparningens-grunder-webbutbildning/


Senast uppdaterad: 2020-12-03 07:20