Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Immunförsvar efter vaccination med ett drickbart vaccin mot E. coli –diarré

Vill du delta i en forskningsstudie som undersöker immunsvar efter vaccination med ett drickbart vaccin mot E. coli –diarré?

Vi söker friska personer som vill delta i en studie av ett drickbart vaccin mot enterotoxinbildande E. coli bakterier (ETEC). Denna infektion är den vanligaste bakteriella orsaken till diarré hos barn i låg- och medelinkomstländer och den vanligaste orsaken till turistdiarré. Tidigare kliniska prövningar av vaccinet har gett lovande resultat och vi vill nu testa en ny beredning av vaccinet som är mera praktisk att använda.

Vi söker personer som:

• Är helt friska
• Är mellan 18 och 50 år
• Aldrig har vaccinerats mot kolera eller ETEC-diarré
• Inte har rest till länder där kolera eller ETEC-diarré är vanligt förekommande under de senaste tre åren (framför allt många länder i Asien, Afrika, Syd- och Mellanamerika).
• Inte är uppvuxen i ett sådant land eller tillbringat mer än 2 månader i ett sådant land under de 10 senaste åren

Du får ersättning för att delta i studien (skattepliktig inkomst).

Är du intresserad av att delta?

För att veta om du är lämplig forskningsperson för vår studie behöver vi veta lite mer om dig och din hälsa. Vi ber dig därför fylla i denna intresseanmälan

Du kan läsa mer om projektet och vad det innebär att delta i studien i forskningspersoninformationen.

Kontakt

etec@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2022-06-23 11:10