Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

ATMP Center

ATMP Center är en ingång för forskare och företag som vill utveckla avancerade terapiläkemedel. ATMP -center erbjuder tjänster och stöd kring utveckling av ATMP. Målet är att stödja utvecklingen av nya behandlingar för patienter.

Vill du delta på nätverksmöten med uppdatering av ATMP regionalt och nationellt? Anmäl dig till su.atmpcenter@vgregion.se 

Våra tjänster

Vi erbjuder rådgivning kring utveckling av ATMP som tillexempel stöd vid avtal och feasibility eller regelverk och finansiering.

Skrivbord

Beredningsråd & mallar

Vill du har hjälp med utvärdering av ny behandling? Kontakta beredningsrådet för rådgivning och stöd.

GMP labb

GMP-facilitet

Sahlgrenska Universitetssjukhuset och verksamhet klinisk immunologi och transfusionsmedicin erbjuder GMP facilitet för tillverkning av avancerade läkemedel (ATMP) .

Kontakta oss

Mobiltelefon

Vill du komma i kontakt med oss? su.atmpcenter@vgregion.se

Kristina Levan
Ansvarig/projektledare
Tel: +46722–02 14 36

Alexandra Reinert
Administrativ koordinator
Tel +46722-04 77 34

Snabblänkar

ATMP Sweden
Nationell webbplats med guider och dokument inom ATMP, från idé till klinisk prövning. Här finns även aktuella kurser och seminarier.

Nationella projekt
CAMP 
Swelife-ATMP 
VINNOVA: Visionsdriven hälsa 

Gothia Forum
ATMP Center är en del av Gothia Forum, som erbjuder stöd och tjänster inom klinisk forskning.

ATMP InVäst

Avancerade terapiläkemedel i Västsverige, ATMP InVäst, är ett projekt som innebär att RISE och SU ATMP Center inleder ett långsiktigt samarbete. Läs mer om ATMP InVäst. 

EU logotyp

 

 


Senast uppdaterad: 2022-02-23 09:16