Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Skärpta restriktioner för besökare och medföljare gäller för Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Du som besöker någon av sjukhusets lokaler ska vara symptomfri, bära munskydd samt hålla avstånd till andra. Läs mer om restriktionerna här.

Aktuell forskning, innovation och utveckling

Digitaliseringslyftet

Digitaliseringslyftet ger oss på Sahlgrenska Universitetssjukhuset möjligheten att göra saker på nya sätt. Här hittar du information, inspiration och vägledning – oavsett om du är patient eller medarbetare.

HTA-centrum

HTA-centrum kartlägger det vetenskapliga underlaget för en metod inom sjukvården och ger ut flertalet HTA-rapporter varje år. Målet med HTA, Health Technology Assessment, är att öka evidensbaseringen av vården. Läs mer om HTA-centrum och ta del av deras rapporter här.

Forskningsenheter

På Sahlgrenska Universitetssjukhuset finns flertalet forskande enheter. Här listas kontaktuppgifter till några av dessa.


Senast uppdaterad: 2022-01-11 16:42