Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Aktuell Forskning, Innovation och Utveckling

Digitaliseringslyftet

Digitaliseringslyftet ger oss på Sahlgrenska Universitetssjukhuset möjligheten att göra saker på nya sätt. Här hittar du information, inspiration och vägledning – oavsett om du är patient eller medarbetare.

HTA-centrum

HTA-centrum kartlägger det vetenskapliga underlaget för en metod inom sjukvården och ger ut flertalet HTA-rapporter varje år. Målet med HTA, Health Technology Assessment, är att öka evidensbaseringen av vården. Läs mer om HTA-centrum och ta del av deras rapporter här.

Sahlgrenskapodden

Ta del av Sahlgrenska Universitetssjukhusets podcast med medarbetare, forskare och experter. Hör till exempel forskare berätta om nya behandlingsmetoder för cancerpatienter eller om Broken Heart Syndrome, ett mystiskt syndrom som främst drabbar kvinnor.

Forskningsenheter

På Sahlgrenska Universitetssjukhuset finns flertalet forskande enheter. Här listas kontaktuppgifter till några av dessa.


Senast uppdaterad: 2021-11-02 10:03