Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Skärpta restriktioner för besökare och medföljare gäller för Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Du som besöker någon av sjukhusets lokaler ska vara symptomfri, bära munskydd samt hålla avstånd till andra. Läs mer om restriktionerna här.

Anna Rensfeldt Flink, doktorand, FoU-handläggare, logoped

Jag är doktorand vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi vid Göteborgs Universitet. Doktorandstudierna har fokus på gruppen barn och unga med flerfunktionsnedsättning, det vill säga barn som har både omfattande motoriska och omfattande kognitiva funktionsnedsättningar. Delstudierna i doktorandprojektet syftar dels till att utforska kommunikationsinterventioner till målgruppen, dels till att utforska en definition av flerfunktionsnedsättning. Jag planerar att disputera under 2022. Vid Habilitering & Hälsa så har jag en logopedtjänst i botten men har också ett uppdrag som FoU-handläggare.

Anna Rensfeldt Flink

Leg logoped, FoU-handläggare, doktorand

Senast uppdaterad: 2021-04-01 15:52