Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Aktuell forskning och utveckling

Digitaliseringslyftet ger oss på Sahlgrenska Universitetssjukhuset möjligheten att göra saker på nya sätt. Här hittar du information, inspiration och vägledning – oavsett om du är patient eller medarbetare.
HTA-centrum kartlägger det vetenskapliga underlaget för en metod inom sjukvården och ger ut flertalet HTA-rapporter varje år. Målet med HTA, Health Technology Assessment, är att öka evidensbaseringen av vården. Läs mer om HTA-centrum och ta del av deras rapporter här.
Ta del av Sahlgrenska Universitetssjukhusets podcast med medarbetare, forskare och experter. Hör till exempel forskare berätta om nya behandlingsmetoder för cancerpatienter eller om Broken Heart Syndrome, ett mystiskt syndrom som främst drabbar kvinnor.

Senast uppdaterad: 2020-06-12 09:36