Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

ATMP Center

ATMP Center är en ingång för forskare och företag som vill utveckla avancerade terapiläkemedel. ATMP -center erbjuder tjänster och stöd kring utveckling av ATMP. Målet är att stödja utvecklingen av nya behandlingar för patienter.

Vill du delta på nätverksmöten med uppdatering av ATMP regionalt och nationellt? Anmäl dig till su.atmpcenter@vgregion.se 

Våra tjänster

Vi erbjuder rådgivning kring utveckling av ATMP som tillexempel stöd vid avtal och feasibility eller regelverk och finansiering.
Skrivbord

Beredningsråd & mallar

Vill du har hjälp med utvärdering av ny behandling? Kontakta beredningsrådet för rådgivning och stöd.
GMP labb

GMP-facilitet

Sahlgrenska Universitetssjukhuset och verksamhet klinisk immunologi och transfusionsmedicin erbjuder GMP facilitet för tillverkning av avancerade läkemedel (ATMP) .

Kontakta oss

Mobiltelefon

Vill du komma i kontakt med oss? su.atmpcenter@vgregion.se

Ann Novotny
Ansvarig/projektledare
Tel: +46700-207905

Monica Hjalmar
Projektledare
Tel +46700-825249

Snabblänkar

ATMP Sweden
Nationell webbplats med guider och dokument inom ATMP, från idé till klinisk prövning. Här finns även aktuella kurser och seminarier.

Nationella projekt
CAMP 
Swelife-ATMP 
VINNOVA: Visionsdriven hälsa 

Gothia Forum
ATMP Center är en del av Gothia Forum, som erbjuder stöd och tjänster inom klinisk forskning.

ATMP InVäst

Avancerade terapiläkemedel i Västsverige, ATMP InVäst, är ett projekt som innebär att RISE och SU ATMP Center inleder ett långsiktigt samarbete. Läs mer om ATMP InVäst. 

EU logotyp

 

 


Senast uppdaterad: 2021-07-01 11:37