Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Tidskrifter

Här hittar du de tidskrifter som Västra Götalandsregionen prenumererar på, och som administreras av sjukhusbiblioteken. Alla resurser i E-biblioteket kan nås utanför VGR:s nätverk, logga in med vgr-id och lösenord.

Hitta tidskrifter

Sök tidskrifter
I tidskriftslistan finns länk till beställningsformulär där du kan beställa specifika artiklar som vi inte har tillgång till i fulltext. 

BrowZine - tidskriftsapp
För att läsa artiklar ur tidskrifter som vi har en löpande prenumeration på använder du enklast BrowZine, via webb eller app för surfplatta/mobiltelefon. 


Senast uppdaterad: 2019-01-23 19:48