Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Bibliotekets tjänster

För dig som anställd på Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU) finns de kostnadsfria tjänsterna beställ litteratursökning, boka handledning och boka undervisning, föreläsning eller presentation i grupp.

Beställ litteratursökning

När du behöver hjälp att söka aktuell kunskap inom ditt yrkesområde/forskningsområde, uppdatera riktlinjer, få tag på bakgrundsmaterial inför projekt eller hitta information till dina patienter. Biblioteket söker åt dig. 
Länk till beställningsformulär

Boka handledning

Du kan boka enskild handledning med en bibliotekarie. Biblioteket erbjuder handledning i informationssökning, ClinicalKey, EndNote m.m. Med anledning av Covid-19 sker handledning för närvarande digitalt via Skype.
Länk till bokningsformulär

Boka presentation

Biblioteket erbjuder undervisning/föreläsning eller presentation i grupp . Kontakta gärna biblioteket om du har egna förslag och önskemål. Vi kommer gärna ut till din arbetsplats och gör en allmän presentation om vilka resurser biblioteket tillhandahåller.
Länk till bokningsformulär

 


Senast uppdaterad: 2019-09-19 15:05