Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

 

Centrum för Digital Hälsa

Centrum för Digital Hälsa tar ett samlat grepp kring forskning, utveckling och innovation av digital hälsa. Här arbetar såväl vårdpersonal som utvecklare och innovatörer i en kreativ miljö, för att skapa kraft i digitaliseringen inom sjukhuset.

Här hittar du kompetenser inom många aspekter av digitalisering: informationssystem, eHälsa, utdata, ePsykiatri, eSomatik, digital FoUI samt Framtidens Vårdinformationsmiljö (FVM) och där fokus ligger på att använda och utveckla digitaliseringens möjligheter inom hälso- och sjukvården.


Senast uppdaterad: 2020-03-26 14:33