Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

ePsykiatrienheten

ePsykiatrienheten är en gemensam resurs för hela vuxenpsykiatrin inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset i Göteborg. Vårt uppdrag är att ta fram digitala stöd och behandlingar som kan användas inom den ordinarie verksamheten.

Medarbetarna på ePsykiatrienheten arbetar verksamhetsnära med att identifiera behov av, implementera samt utvärdera digitala lösningar. Det kan innebära att digitalisera nuvarande arbetssätt eller att, tillsammans med medarbetarna ute i verksamheterna, utveckla nya digitala lösningar som svarar upp mot patienternas och verksamheternas behov.

Vill du veta mer - läs uppdragsbeskrivningen


Senast uppdaterad: 2020-04-08 12:02