Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Munskydd ska användas av dig och eventuell medföljare som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

Guider

Guider för vårdpersonal

SMS från Outlook

De flesta känner säkert till hur enkelt det är att skicka SMS genom vårt bokningssystem Elvis. Dessa skickas iväg 48 timmar innan bokat besök. Ifall du vill kunna skicka en annan tidpunkt, till en hel grupp av personer eller kanske till personer som du vet kommer att komma på obokade besök, så finns det en enkel och smart lösning för att göra just det: Skicka SMS via mailklienten Outlook.

I den första videon lär du dig hur du skickar ut ett sms till en patient. Den andra videon lär du dig hur du sätter en timer så att SMS:et går iväg vid en viss tidpunkt. Den tredje videon visar hur du skickar ut SMS till flera personer samtidigt.


Senast uppdaterad: 2021-01-11 11:06