Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Forskningsdeltagare sökes till läkemedelsstudie

Har du högt blodtryck sedan minst 5 år och njurpåverkan? Forskningsenheten PTC på Sahlgrenska söker personer över 45 år till en läkemedelsstudie.

För att eventuellt kunna delta ska du förutom högt blodtryck och njurpåverkan (äggvita i urinen) ha haft något av nedanstående:

  • Stroke eller hjärtinfarkt
  • Kärlkramp
  • Nedsatt cirkulation i underben och fötter

Studien omfattar cirka nio besök på kliniken under fyra månader.

Anmäl intresse

Om du är intresserad och vill veta mer är du välkommen att ta kontakt med oss på telefon 031-34 22 412 eller e-post till martin.m.persson@vgregion.se

Det är frivilligt att delta och du kan när som helst avbryta ditt deltagande.De personuppgifter du lämnar till oss behandlas i enlighet med gällande lagstiftning. Studien är godkänd av Etikprövningsmyndigheten och Läkemedelsverket.


Senast uppdaterad: 2021-08-25 15:52