Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

DigIT-pulsen

En fysisk mötesplats för sjukhusets digitalisering. Hit kan du komma och få både support, vägledning och information om sjukhusets digitalisering - oavsett om du är medarbetare eller patient på sjukhuset.

I DigIT-pulsen finns personal från Centrum för digital hälsa, en avdelning inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset, som arbetar med exempelvis 1177 Vårdguidens e-tjänster, digitala vårdmöten och projekt inom digitalisering på sjukhuset. 

Du kan därmed få hjälp med digitala verktyg och system, men också få information om vad som händer inom sjukhusets digitalisering.

Öppettider

Måndag: 10.00-14.00
Tisdag: 10.00-14.00
Onsdag: 10.00-14.00
Torsdag: 10.00-14.00

Hitta hit

DigIT-pulsen finner du på Sahlgrenska sjukhuset, i bottenplan vid huvudentrén, vid Pressbyrån och Apoteket Kronan. 

Adress: Blå stråket 5, Sahlgrenska sjukhuset.


Senast uppdaterad: 2020-10-01 11:25