Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

E-tjänster

E-tjänster är en service för dig som invånare för att uträtta olika ärenden via dator, mobil eller läsplatta på ett säkert sätt. Du får en möjlighet att vara delaktig i din egen vård. Här kan du läsa mer om de olika e-tjänsterna.

Inom sjukhuset finns idag flera olika e-tjänster du som patient kan använda. Digitala vårdmöten, webbtidbokning och 1177 Vårdguidens e-tjänster, är några av dem.

Sedan 5 februari 2021 går det inte att använda e-legitimationen Freja eID Extended som inloggningsalternativ till 1177.se. Den som har använt Freja eID Extended behöver uppgradera till en godkänd e-legitimation, exempelvis Freja eID Plus eller BankID.

Digitala vårdmöten

Smarta vårdmötestjänster, anpassade till individuella behov och enkla för alla att använda, oavsett tid och plats. Läs mer.

Stöd och behanding (SOB)

Med Stöd och behandling kan vårdgivare skapa stödprogram, som exempelvis patientutbildningar, eller låta patienter ta del av behandlingsprogram.

Se din bokade tid på nätet

Webbtidbokning gör det möjligt för patienten att boka eller omboka sin tid på nätet. Läs mer om webbitdbokningen här.

Självincheckning

På SU erbjuder en del mottagningar självincheckning. Det innebär att du själv kan checka in och betala ditt besök i mobilen.

Statistik

Följ Västra Götalandsregionens förvaltningar och statistik över e-tjänster. I dessa rapporter är inte digitala vårdmöten på Sahlgrenska med Skype via 1177 Vårdguidens e-tjänster inräknade.

Senast uppdaterad: 2021-10-13 09:53