Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Munskydd ska användas av dig och eventuell medföljare som ska besöka sjukhuset.

Läs mer här.

E-tjänster

Med e-tjänsterna kan du se personlig vårdinformation och kontakta vården på ett säkert sätt. Du får också en möjlighet att vara delaktig i din egen vård. Här kan du läsa mer om de olika e-tjänsterna.

Inom sjukhuset finns idag fler olika e-tjänster du som patient kan använda. Digitala vårdmöten, webbtidbokning och 1177 Vårdguidens e-tjänster, är några av dem.

Digitala vårdmöten

Smarta vårdmötestjänster, anpassade till individuella behov och enkla för alla att använda, oavsett tid och plats. Läs mer.

Stöd och behanding (SOB)

Med Stöd och behandling kan vårdgivare skapa stödprogram, som exempelvis patientutbildningar, eller låta patienter ta del av behandlingsprogram.

Boka tid på nätet

Webbtidbokning gör det möjligt för patienten att boka eller omboka sin tid på nätet. Läs mer om pilotprojektet.

Senast uppdaterad: 2019-11-08 11:17