Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Digitala vårdmöten

Digitala vårdmöten ökar tillgängligheten för invånaren i sin kontakt med hälso- och sjukvården utan att ersätta det fysiska mötet eller telefonsamtalet med vårdgivaren. Ett digitalt komplement som även förenklar arbetet på sjukhuset.

Det digitala vårdmötetmöjliggör för inåvnaren att kontakta sin vårdgivare utan att behöva besöka sjukhuset, något som både minskar restid, minskar smittspridning, minskar påverkan på arbetsliv och fritid och förenklar för invånare som har svårt att ta sig till sjukhuset.

För sjukhuset möjliggör ny teknik som digitala vårdmöten värdefull verksamhetsutveckling, men också möjligheten att utnyttja sjukhuset lokaler på nya effektiva sätt. 

Vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset kan invånare och patienter idag kontakta sin vårdgivare via Mitt Vårdmöte eller Skype. Läs mer genom länkarna nedan.


Senast uppdaterad: 2019-12-03 11:06