Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Om Digitaliseringslyftet

Digitaliseringslyftet samlar pågående och kommande initiativ för att öka kraft och fokus i användandet av digitala verktyg och arbetssätt. Digitaliseringslyftet är en nödvändig och integrerad pusselbit i Sahlgrenska Universitetssjukhusets utveckling och värdegrund för att nå sjukhusets mål.

Dialogmöten

Se när Digitaliseringslyftets dialogmöten äger rum och anmäl dig. Dialogmötena är en av de tillfällen där du kan påverka sjukhusets digitalisering.

För dig som medarbetare

Ta del av presentationsmaterial, röster från medarbetare, dialogmöten och annan matnyttig information om digitaliseringen.

APT-material

Presentationsmaterial

Funktionsgrupp digital hälsa


Senast uppdaterad: 2020-03-26 11:53