Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Events och konferenser

Sahlgrenska Universitetssjukhuset arrangerar och deltar i flertalet olika events och konferenser varje år. Nedan finner du några av dessa.

Engineering Health är ett gemensamt evenemang som organiseras av Sahlgrenska universitetssjukhuset, Sahlgrenska akademin och Chalmers tekniska universitet för att föra medicin och teknik närmare varandra. Här kan du läsa mer om 2019 års konferens då Sahlgrenska Universitetssjukhuset var värd.
Forskningsdagen är ett samarrangemang mellan Sahlgrenska akademin och Sahlgrenska Universitetssjukhuset och vänder sig till medarbetare i båda organisationerna. Denna dag ger tillfälle att få lära sig mer om preklinisk och klinisk spjutspetsforskning i Göteborg. Här kan du läsa mer om forskningsdagen 2021.
Här presenteras några av de vetenskapliga kongresser som hålls i Göteborg. Många av dem arrangeras av medarbetare på Sahlgrenska Universitetssjukhuset och/eller Sahlgrenska Akademin.

Senast uppdaterad: 2020-06-03 10:04