Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Forskningsdagen 2021 - ”Det nya normala? Konsekvenser, lärdomar och utveckling i spåren av covid-19"

corona

Save the date

Dag: Torsdag 4 februari 2021
Tid:
08:30-16:30 (Registrering, kaffe och smörgås från kl. 08:00)
Plats: Konferenscentrum Wallenberg, Medicinaregatan 20A (Med reservation för förändring på grund av pandemins utveckling)
Anmälan: Anmälan öppnar under hösten 2020 

Forskningsdagen är ett samarrangemang mellan Sahlgrenska akademin och Sahlgrenska Universitetssjukhuset och vänder sig till medarbetare i båda organisationerna.

Dagen lyfter aktuell forskning och utveckling kring covid-19 inom flera olika områden. Liksom tidigare år planeras det för två huvudföreläsningar och fyra parallella seminarier om internationellt konkurrenskraftig forskning. De sistnämnda är tillgängliga på både för- och eftermiddagen. Programmet i sin helhet presenteras i höst. 

Forskningsdagen är en påminnelse om hur nära sjukvård och akademi samarbetar och hur viktigt det är att vi tillsammans arbetar för att utveckla framtidens sjukvård. 

Läs artikeln i Sahlgrenskaliv om aktuella forkningsprojekt på Sahlgrenska Universitetssjukhuset och Sahlgrenska akademin med koppling till corona-pandemin. 

Ellen Saverman

Kontakt Forskningsdagen 2021
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2020-09-23 17:08