Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Munskydd ska användas av dig och eventuell medföljare som ska besöka sjukhuset.

Läs mer här.

Regional konferens för klinisk forskning

Publicerad:

10 oktober 2019, Wallenberg konferenscentrum, Göteborg. Välkommen till en regional konferens för att stärka samverkan och infrastruktur för klinisk forskning inom Västra sjukvårdsregionen. Vi tar tillfället i akt att även fira Gothia Forums 10 års-jubileum.

Välkommen till en regional konferens för att stärka samverkan och infrastruktur för klinisk forskning inom Västra sjukvårdsregionen. Vi tar tillfället i akt att även fira Gothia Forums 10 års-jubileum.

Programmet bjuder på föreläsningar, seminarier och workshops. Vi får bland annat höra Göran Bergström, överläkare på Sahlgrenska universitetssjukhuset, berätta om forskningsstudien SCAPIS som en unik kunskapsbank för framtiden och Elmir Omerovic, specialistläkare vid Wallenberglaboratoriet, berätta om hur kan vi använda nationella kvalitetsregister för världsledande klinisk forskning inom kardiologin. Dessutom presenteras exempel på innovativa studier inom Artificiell intelligens och mycket, mycket mer. 

Moderator för dagen är: Eva Nordin, vetenskapsjournalist inom hälso- och sjukvård, forskning och life science.

För program och anmälan: gothiaforum.com/regionalkonferens


Publicerad: