Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Gothia Forum för klinisk forskning

Gothia Forum erbjuder tjänster genom hela forskningsprocessen. Vi fungerar även som en kopplingspunkt till andra stödorganisationer inom Västra Götalandsregionen.

Vi erbjuder stöd i alla faser av en studie, med allt från enstaka moment till att planera och projektleda en studie genom hela processen. Vi kan hjälpa till med exempelvis projektledning, feasibility, hälsoekonomiska analyser, medicinsk rådgivning samt stöd i regionutvecklingsfrågor.

Gothia Forum består av fyra enheter: Research Support Office (RSO), Clinical Trial Center (CTC), Primary care Trial Center (PTC) och Verksamhetsutveckling, administration och strategiskt stöd (VASS).

Läs mer på Gothia Forums webbplats »


Senast uppdaterad: 2021-07-01 11:41