Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Munskydd ska användas av dig och eventuell medföljare som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

Från nominering till rapport

Nomineringar under bedömning

 

 

 

 

 

Efter avslutat projekt

Söka ALF-medel

"Den 8 april 2019 öppnar den nya utlysningen ALF-medel för klinisk behandlingsforskning. En stor del av ALF-medlen fördelas idag som sökbara projektmedel som tilldelas en huvudman med tillhörande forskargrupp och avser stöd för forskningsprogram snarare än enskilda studier. Det finns därför ett behov av stöd till enskilda behandlingsstudier som komplement till Vetenskapsrådets utlysningar med samma syfte. Behovet har lett till att Medi-sam nu utlyser ALF-medel till klinisk behandlingsforskning som ett pilotprojekt." Läs mer om utlysning: https://www.alfvastragotaland.se/forskning/alf-medel-hta/ 

Utlysningen av ALF-medel för kompletterande studier i anslutning till HTA är öppen två gånger per år med sista ansökningsdag 1 juni kl 23.59 och 1 december kl 23.59. Ansökan ska göras elektroniskt i Researchweb


Senast uppdaterad: 2018-03-12 13:27