Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Kompetenscentrum för Schizofreni

I som i Information
Kompetenscentrum för schizofrenis uppdrag är att stödja och samordna FoU-projekt inom Psykiatri Psykos. Här du hittar du bland annat information och kontaktuppgifter gällande metodstöd, projektplanering samt styrdokument för verksamheten.
Samtal patient och behandlare
Här kan du läsa mer om de arbetsmetoder som används inom psykosvården.
Bok med instuckna post it
Rapporter, artiklar och inlägg publicerade i sociala medier. Samtliga är framtagna av medarbetar inom Psykiatri Psykos.
lab-prover
Ta del av forskningsprojekt inom psykossjukvården.
En kopp te
Welcome to the Competence Centre for Schizophrenia. Under this label several R&D efforts within the Department of Psychotic Disorders are united.

Nyheter

  • Vi har uppdaterat vår artikelsida med tre nya artiklar. 1. Chronic Pain And Health-Related Quality Of Life In Women With Autism And/Or ADHD, För komplext för att lyckas? samt Komplexitetens roll i digitalisering.

  • Vems liv är värt pengar? Det var rubriken på ett seminarium om schizofreni och suicid som hölls på Jonsereds herrgård den 19 november 2019. Dagen arrangerades av Göteborgs universitet tillsammans med Schizofreniförbundet.

Daniel Abrams

Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2020-08-20 10:39