Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Munskydd ska användas av dig och eventuell medföljare som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

e-Projekt mobil kommunikation

Psykosmottagningen Mölndal har initierat ett eHälsa-projekt inom området mobila lösningar för dokumentation och informationsåtkomst inom psykiatrisk öppenvård.

Mottagningen kommer att ha tillgång till en surfplatta med inloggning via TjänsteID+ och med access till ordinationsverktyg Pascal. Möjligheten att även utveckla systemintegration med Melior/ SIEView utforskas.

Syftet är att främst effektivisera mottagningens mobila teams arbete och öka patientsäkerheten genom tillgång till adekvat beslutsstöd vid hembesök. I en förlängning kommer även andra befintliga applikationer att utprövas för bland annat  psykoedukation vid patientbesök.

Projektet bedrivs i samarbete med Innovationsslussen Västra Götaland och VGR-IT.

Joacim Holmén

Handläggare, hälso- och sjukvård, tandvård och rehabilitering, psykiatri

Senast uppdaterad: 2018-04-20 12:47