Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Rapportserie

  • Psykiatri Psykos modell för familjeintervention innehåller både kunskaps-orienterade och beteendeorienterade delar. De syftar till att minska stressen inom familjen och förebygga återfall, exempelvis genom information, stöd och träning i att minska stress samt problemlösning och träning i kommunikation.

  • Graviditet är ett lämpligt tillfälle att se över kvinnans läkemedelsbehandling och utvärdera nytta och risker. Rapporten är ett utvecklingsarbete av ST-läkare Delia Slotte.

  • Välkommen att ta del av vår ordlista för psykiatri och socialpsykiatri. Om någon har behov av att skriva till exempel ett brev på engelska, kan förhoppningsvis denna ordlista komma till användning.

  • Vems liv är värt pengar? Det var rubriken på ett seminarium om schizofreni och suicid som hölls på Jonsereds herrgård den 19 november 2019.  Dagen arrangerades av Göteborgs universitet tillsammans med Schizofreniförbundet.


Senast uppdaterad: 2018-11-26 10:56