Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Regionhabiliteringen forskning och utbildning

Ett barn på en filt i naturen

Forskningsverksamheten på Regionhabiliteringen drivs av tvärfackliga forskargrupper kring de vanligaste diagnosgrupperna inom habilitering; cerebral pares, neuromuskulära sjukdomar, förvärvade hjärnskador och ryggmärgsbråck. Forskningen som bedrivs har en klinisk bas och är patientnära. Vi bedriver både deskriptiv och epidemiologisk forskning men också metod- och interventionsforskning.

Kurser 

Avbokningsregler till Regionhabiliteringens kurser:
Ungefär en månad före kurstillfället får du en bekräftelse på din anmälan. Det går bra att lämna återbud fram till sista anmälningsdatum, därefter är anmälan bindande och kursavgift debiteras. Vid uteblivande från kursen utgår hela kursavgiften. Får du förhinder kan du kontakta kursadministratören om du önskar att någon kollega övertar din plats. Om Regionhabiliteringen ställer in kursen återbetalas kursavgiften, dock ej övriga kostnader såsom resa och boende. 

Anna-Karin Kroksmark

Överfysioterapeut, docent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Kristin Edbom

Administratör
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2021-09-03 15:13