Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Anna Rensfeldt Flink, doktorand, FoU-handläggare, logoped

Jag är doktorand vid institutionen för neurovetenskap och fysiologi vid Göteborgs Universitet. Doktorandstudierna har fokus på gruppen barn och unga med flerfunktionsnedsättning, det vill säga barn som har både omfattande motoriska och omfattande kognitiva funktionsnedsättningar. Delstudierna i doktorandprojektet syftar dels till att utforska kommunikationsinterventioner till målgruppen, dels till att utforska en definition av flerfunktionsnedsättning. Jag planerar att disputera under 2022. Vid Habilitering & Hälsa så har jag en logopedtjänst i botten men har också ett uppdrag som FoU-handläggare.

Anna Rensfeldt Flink


Senast uppdaterad: 2021-04-01 15:52