Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Munskydd ska användas av dig och eventuell medföljare som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler. 

Läs mer här.

Anna-Karin Kroksmark, med dr, överfysioterapeut

Disputerade 2006 på avhandlingen ”Muscle strength and motor function in neuromuscular disorders”.
Arbetar med forskning, utveckling, undervisning men också till viss del kliniskt arbete. Arbetar med kurser på avancerad nivå på fysioterapiprogrammet på Göteborgs universitet och handleder studenter på kandidat- och masternivå. Forskning just nu handlar om olika aspekter kring neuromuskulära sjukdomar, både longitudinella studier men också kliniska behandlingsstudier. Aktuella studier just nu handlar bland annat om långtidsuppföljning av patienter med dystrofia myotonika.

Anna-Karin Kroksmark

Överfysioterapeut, med dr

Senast uppdaterad: 2018-04-06 10:10