Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksrestriktioner på hela sjukhuset samt vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Gunilla Thunberg, fil dr, leg logoped

Disputerade 2007 på avhandlingen "Speech-generating devices at home: A study of children with autism spectrum disorders at different stages of communication development".
Legitimerad logoped 1984. Arbetat på DART kommunikations- och dataresurscenter sedan starten 1988, nu främst med utbildning, utveckling och forskning. Undervisar i specialpedagogik och på logopedprogrammet, i Göteborg och andra lärosäten i Sverige. Utvecklings- och forskningsprojekt just nu är: AKKtiv - föräldrautbildning, KOMPIS - pekprat i skolmiljö, samt KomHIT - användning av kommunikationsstöd i sjukvård och tandvård.

Gunilla Thunberg

Leg logoped, fil dr

Senast uppdaterad: 2018-04-06 10:35