Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

Information till dig som ska besöka sjukhuset eller någon av sjukhusets lokaler

 

Är du vår nya medarbetare?

Sahlgrenska Universitetssjukhuset är ett av Nordeuropas största sjukhus och hjälper dagligen människor få ett bättre liv. Hos oss sker både världsledande forskning och högspecialiserad vård, allt med fokus på den enskilda patienten.

Vi söker dig som är redo att vara med och utveckla framtidens sjukvård. I gengäld erbjuder vi dig stora utvecklingsmöjligheter och arbete i en innovativ miljö. Med över 17 000 kollegor med många olika erfarenheter blir vardagen lärorik och stimulerande på sjukhuset.

Medarbetare i operationssal

Utveckling och karriär

Hos oss finns många möjligheter till utveckling. Här kan du läsa om hur vi hjälper dig nå dit du vill komma.

Sommarvikarie 2022

Varje sommar söker vi livsviktiga sommarvikarier inom alla sjukhusets verksamheter.

Trivas på jobbet

Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare mår bra. Här kan du läsa mer om vad vi gör för att våra medarbetare ska trivas och vilka förmåner vi har.

Tillsammans för patienten

Möt Daniel, Sofia, Sandra, Jarle och Erna som berättar om sin vardag som består av utmaningar och möjligheter, men också forskning, utvecklingsmöjligheter och arbete i en innovativ och lärande miljö.

Senast uppdaterad: 2021-02-05 16:00