Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Studentbehörigheter

En person som skriver på en laptop

Denna information gäller alla studenter och elever, inklusive forskarstudenter med flera, som i sin utbildning har en placering på Sahlgrenska Universitetssjukhuset och behöver tillgång till sjukhusets datorer och IT-system.

Alla behörigheter beställs från och med vårterminens start i januari 2019 av Bemanningsservice (med undantag för enskilda lokala behörigheter, se matris).

För att säkerställa en korrekt hantering av behörighetsbeställningen ska lärosäten skicka in en lista med de studenter som ska ha behörigheter. Utifrån den beställs behörigheterna och skickas sedan ut till den e-postadress som studenten fått av eller angivit till sitt lärosäte. Det är viktigt att studenten bevakar sin inkorg och skräppost för att inte missa sina inloggningsuppgifter.

Behörigheterna beställs när studenten ska göra sin första placering inom SU och kommer i de fall det behövs att förlängas och kontrolleras under utbildningens gång för att sedan avslutas när placeringen eller utbildningen är avslutad (genom examen eller avhopp).

En student som samtidigt arbetar i VGR kan behöva ha extra koll på sina behörigheter om studierna eller anställningen avslutas.

 

När studenterna fått behörigheter men får inloggningsproblem i Melior, Webadapt, Elvis, med flera kontaktas VGR IT 010-4737100, uppge att de är studenter med placering på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Vid problem med KIV, E-katalog, Medspeech eller om någon behörighet saknas (av de som ingår i standard), om de inte fått sina behörigheter eller tappat bort uppgifterna får studenten vända sig till Bemanningsservice på 031-3432915 eller su.bemanningsservice.student@vgregion.se

 

Behörigheter kan ALDRIG beställas av studenten själv, det ska ske genom lärosätena. Studenter från Lärosäten utanför VGR kontaktar sin handledare som sedan kontaktar Bemanningsservice.

 

Kontaktuppgifter

Telefon 031-3432915
su.bemanningsservice.student@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2020-01-13 14:09