Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Planerar du att besöka Sahlgrenska Universitetssjukhuset?

Om du har en avtalad tid och har symtom på luftvägsinfektion eller feber kontakta snarast avdelningen/mottagningen direkt eller via växel på 031-342 10 00. 

För närstående råder besöksförbud på samtliga mottagningar och vårdavdelningar endast med undantag för vårdnadshavare och ledsagare. Detta förutsatt att medföljaren inte har luftvägssymtom eller feber.

Läs mer här

Har du vårdbakgrund och vill hjälpa till?

Det är många som hör av sig och vill hjälpa till. Vi vill tacka för det stöd ni ger oss. Har du vårdbakgrund tar vi gärna emot din hjälp och vi snabbrekryterar just nu för timanställning. Vårt största behov just nu är sjuksköterskor och undersköterskor med yrkeserfarenhet.

Anmäl ditt intresse i respektive annons nedan.

Om du redan har en anställning inom hälso- och sjukvården i VGR ber vi dig att i första hand kontakta din chef eller HR-funktion för att se om du kan bidra med din kompetens inom din förvaltning.


Senast uppdaterad: 2020-04-20 15:32