Candida krusei

Anonym
Av: Anonym

För 2 månader sedan fick jag äntligen göra svamptest oralt. Det visade sig vara Candida krusei. Har gått med den här "konstiga" infektionskänslan ca. 3 år.

Till saken hör att jag har koboltallergi. Tandkronorna bestod till 60 % av kobolt. När jag drabbades av koboltförgiftning förvärrades svampinfektionen. P.g.a. Champix fick jag läckage i blodhjärnbarriären, vilket medförde, att svampen fick motorväg in i blodet, samtidigt som koboltförgiftningen slog ut mitt immunförsvar.

Symptom: svår smärta bröstrygg, ländrygg, leder, lever, mjälte, händer, fötter, huvud. Hela kroppen domnad. Yrsel. Kan inte fokusera blicken. Sämre hörsel. Illamående. Ingen styrka. Tappade ca. 10 kg muskler på kort tid, troligen p.g.a. sköldkörteln. Tryckkänsla på vänstra sidan av halsen. Kylkänslig. Andningssvårigheter. Sämre korttidsminne och koncentration. Fallbenägen (benen ”försvinner”, ingen styrka att ta mig upp ). Svullnad. Högt blodtryck.

Har varit sjukskriven i 5 månader nu och har inte fått diagnos än!! För en månad sedan fick jag Sporanox mot Candida krusei. Avföringen rann hela tiden. Jag blev ännu sämre. Den medicinen var som växtnäring till svampen istället. Enligt Kungälvs sjukhus medicinmottagning kan man ta blodprov på Glucan. MEN ingen känner till provet och alla nekar till att ta det. Inget prov = Ingen medicin!! Och jag håller på dö.

Kunskapen är obefintlig om Candida krusei-infektion. Jag ber om det finns någon, som kan hjälpa mig??? Behöver medicin, som hjälper! Snälla. Hör av dig.

Airi Raipoaho

Anmäl