Ett liv fyllt av utmaningar

Tindra  Hallberg Juhlin
Av: Tindra Hallberg Juhlin

Jag är en 14 årig tjej med TSC. När jag var 6 månader fick jag kramper som det senare visade sig berodde på just TSC. Jag har haft det tufft med min Epilepsi som under mina första 6 år var "fruktansvärd", säger min mamma och pappa. Idag har jag "bara" s.k. frånvaroattacker, elelr absenser som gör att mitt liv stannar upp flera gånger dagligen. Jag har också autism och utvecklingsstörning samt ADHD. 
Jag går i träningsskolan och har elevassistenter som hjälper mig med sånt som jag tycker är svårt. När jag är ledig och hemma så har jag personliga assistenter som stöttar mig med allt. Dom gör mitt liv så bra, roligt och spännande. 
Mina föräldrar har mer bekymmer med min sjukdom än vad jag själv förstår. Det är ganska skönt att inte förstå all den oro och alla de tankar som mina föräldrar har. I min värld har jag det hur bra som helst. Jag har alltid någon som stöttar mig när jag har det svårt och jag har inte förmågan att oroa mig över saker som kanske kommer i framtiden. Mina föräldrar brukar säga att jag är den "Lyckligaste ungen som finns" - det tror jag också :)

Anmäl